Пристрій для покращення якості технологічного процесу роботи обприскувача - Гусаренко, М. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
У статті наведена зміна конструкції обприскувача. Особливість запропонованої конструкції полягає в тому, що робоча рідина після пульта керування спрямовується між всмоктувальним фільтром і насосом, а не в бак, як в серійному обприскувачі. Ця схема спрямування робочої рідини дає можливість підвищити продуктивність основного фільтра.