Оцінка стійкості і керованості автомобілів при дисбалансі напрямних коліс - Подригало, М.; Клец, Д.; Коробко, А.; Гацько, В. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Проведено дослідження впливу дисбалансу напрямних коліс при наявності їх окружного люфту на величину максимального кута рискання автомобіля. Отримано аналітичні залежності, що зв’язують вказані параметри.