Моделювання динаміки зернових сумішей по скатним повітропроникним поверхням пневмосепаруючих пристроїв зернових сепараторів - Тіщенко, Л.; Харченко, С.; Борщ, Ю. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Проведено моделювання динаміки псевдозрідженої зернової суміші по нахиленим скатним поверхням з повітропроникними рифлями, які забезпечують попереднє розшарування і інтенсифікують процес пневмосепарування у вертикальному пневмосепаруючому пристрої зернових сепараторів.