Біосферні основи підвищення продуктивності землеробства - Кушнарьов, А.; Артьомов, М. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Для отримання високого врожаю культурних рослин сьогодні інтенсивно використовуються не поновлювані джерела енергії, які сприяють виконанню функцій живої речовини в геобіоценозов і агроценозах. Розглянуто альтернативні шляхи, що забезпечують раціональне функціонування живої речовини і роль біорізноманіття в агроценозах.