Пам’яті Гедаля Абрамовича Хайліса - Шейченко, В.; Горбовий, А.; Дідух, В.; Кравчук, В.; Налобіна, О.; Толстушко, М.; Толстушко, Н.; Шевчук, В.; Пушка, О.; Єременко, О. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
27 вересня 2020 року на 92 році життя перестало битися серце видатного вченого і надзвичайно чутливої людини – Гедаля Абрамовича Хайліса, доктора технічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Інженерної академії України, професора кафедри агроінженерії Уманського національного університету садівництва.