Тракторна енергетика: проблеми та рішення - Лебедєв, А.; Кравчук, В.; Лебедєв, С. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Систематизовані основні напрямки розвитку тракторної енергетики на найближчі роки та перспективу, які базуються на результатах розгляду даної проблеми з Л.В.Погорілим, В.Я.Аніловичем, Г.М.Кутьковим, В.Т.Надикто та ін. та аналізі наукових досліджень авторів по теорії і конструкції трактора.