Вплив зміщення центру ваги бульдозерного агрегату при диференті остова трактора на буксування гусеничного рушія - Калінін, Є. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
В роботі розглянуто питання впливу зміщення центру ваги гусеничного трактора, обладнаного бульдозерним відвалом, на формування буксування гусеничного рушія за рахунок нестабільних динамічних умов роботи, які викликають диферент остова енергетичної машини.