Використання гідродинамічної аналогії з використанням рівнянь Нав’є-Стокса для розв’язку задач очищення повітряного потоку у пилоосаджувальних камерах зерноочисних сепараторів - Тіщенко, Л.; Харченко, С.; Харченко, Ф. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Розглянуті можливості використання рівнянь Нав’є-Стокса для моделювання динаміки двофазних потоків у пилоосаджувальних камерах зернових сепараторів.