Продуктивність дозуючого пристрою машини для стрічкового внесення добрив - Пастухов, В.; Сівцов, Ю. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Виведені аналітичні залежності для розрахунку продуктивності висівного дозуючого апарату мінеральних добрив від його конструктивних і режимних параметрів