Ремонт гідроагрегатів – раціональне використання енергоресурсів та скорочення витрат у ремонтно-обслуговуючій сфері агропромислового комплексу - Яременко, В. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Розглянуто рівень гідрофікації сільськогосподарської техніки, надійність роботи гідроагрегатів і їх ремонт, як один із напрямків раціонального використання енергоресурсів і скорочення витрат в ремонтно-обслуговуючій сфері агропромислового комплексу.