Щодо залежності тягової динаміки мобільних сільськогосподарських агрегатів від технічного стану - Артьомов, М.; Лебедєв, А.; Кот, О. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
У статті проведено аналіз впливу на тягову динаміку мобільного сільськогосподарського агрегату від зміни його технічного стану в цілому і окремих деталей і вузлів. Використано аналіз і моделювання парціальних прискорень в процесі виконання агротехнічних операцій з обробки грунту.