Вимірювальна система динамічних та тягово-енергетичних показників функціонування мобільних машин - Антощенков, Р. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
В роботі аналізується конструкція й призначення вимірювальної системи для визначення динамічних та тягово-енергетичних показників функціонування мобільних машин