Удосконалення пневморешітного сепаратору зернового вороху - Михайлов, Є.; Задосна, Н.; Білокопитов, О. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
В роботі представлено удосконалення пневморешітного сепаратору зернового вороху за рахунок живлячої складової та жалюзійного повітрярозподільника повітрярозподільного каналу, що підвищує ефективність роботи пневмосепаратора.