Обгрунтування механізованого процесу збирання насіння соняшників - Мартишко, В. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2021)
Наведено результати теоретичних досліджень процесу збирання соняшнику із застосуванням пристроїв зернозбирального комбайна, визначено допустиму швидкість комбайна при умові мінімального осипання насіння, доведено ефективність використання збирально – транспортних загонів.